fbpx

Polityka prywatności

 

Jestem administratorem danych osobowych gromadzonych na mojej witrynie. Zależy mi, aby każdy użytkownik wiedział, w jaki sposób pozyskuję jego dane i jak może chronić swoją prywatność.

1. Nie udostępniam oraz nie sprzedaję danych osobowych osobom trzecim.

2. Stale sprawdzam zgodność ich przetwarzania z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktami wykonawczymi i aktami prawa wspólnotowego.

3. Dane osobowe gromadzone na mojej witrynie przetwarzane są na podstawie zgody wyrażonej przez użytkownika w następujący sposób:

a. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b. poprzez gromadzenie plików “cookies” 

4. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

5. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

6. Zastrzegam sobie prawo do zmian w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój mojej witryny internetowej. O wszelkich zmianach będę informować w sposób widoczny i zrozumiały.

7. Na mojej witrynie mogą znajdować się linki do innych stron internetowych. Nie mogę ponosić odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności na innych stronach. Zachęcam, by zapoznać się z ich polityką prywatności po przejściu na te strony.

8. W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jestem do dyspozycji – moje dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.

Polityka plików “cookies”

 

Dziękuję za odwiedzenie mojej strony internetowej.

Przywiązuję ogromną wagę do Twojej prywatności, więc możesz mieć pewność, iż wszelkie dane osobowe, które mi przekazujesz, będą bezpiecznie przechowywane i nigdy nie będą udostępniane osobom trzecim. Poproszę Cię tylko o informacje, które uważam za niezbędne, aby moja strona spełniała Twoje oczekiwania w sposób możliwie najbardziej efektywny.

Używam niektórych plików cookies na tej stronie internetowej – pliki cookies są przechowywane w przeglądarce internetowej i mają na celu zapewnienie, aby wszelkie przyszłe wizyty na mojej stronie internetowej były możliwie jak najbardziej przyjazne poprzez zapamiętanie stron lub preferencji. Używam tych plików cookies do śledzenia odwiedzanych przez Ciebie stron mojej witryny. Twoja przeglądarka internetowa umożliwia usuwanie lub blokowanie plików cookies, jeśli sobie tego życzysz.

Zgodnie z nowymi przepisami dotyczącymi ochrony danych (RODO), muszę poprosić Cię o zgodę na używanie plików cookies zgodnie z opisem. Klikając na tę stronę, zakładam, iż taką zgodę wyrażasz, zgodnie z informacjami podanymi w niniejszej Polityce. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były używane, przejdź do opcji dostępnej w przeglądarce internetowej, aby zablokować lub usunąć pliki cookies. Pamiętaj również, iż w każdej chwili możesz swoją zgodę wycofać.